Tisztelt Látogatónk!

(Ne vedd sértésnek, hogy az Internet elfogadott hangvételével, tegezve szólunk hozzád!)

Örömmel üdvözlünk iskolánk megújult honlapján és reméljük, hogy Te is hasonló érzésekkel böngészel majd rajta és ezután újra és újra visszatérsz hozzánk. Ehhez igyekszünk oldalainkat változatos tartalommal megtölteni és naprakészen tartani. Megtalálod itt az intézményekre jellemző és kötelezően megjelenítendő közérdekű információkat, dokumentumokat, de igyekszünk eleget tenni a csak ránk jellemző sajátos információk megjelenítésének is.

Oldalainkon nyomon követheted fontosabb eseményeinket, szervezetünk életét, változásait.

Iskolaként kötelességünk és érdekünk is a tanulás segítésének és a tanulókkal való kapcsolattartás minden eszközének megragadása. Oldalainkon sok, a tanulmányokat segítő és szervezési jellegű információ található. Regisztrált felhasználóink honlapunkon keresztül érhetik el az iskola elektronikus tudásbázisát, a képzések segédanyagait.

Honlapunk a statikus információtartalom mellett dinamikus, interaktív kapcsolattartásra is törekszik. Fórumunk és e-learning területünk a tanulni, beszélgetni vágyók számára ehhez széles lehetőséget biztosít. Itt várjuk érdeklődő kérdéseidet, tanácsaidat, javaslataidat. Online formában azonnal, vagy későbbi reagálással egyaránt számíthatsz arra, hogy választ kapsz. E válasz származhat vezetőtől, tanártól, tanulóinktól egyaránt. A lényeg az, hogy el tudd mondani, meg tudd kérdezni, amit szeretnél, és arra segítséget bárki adhat, aki képesnek vagy illetékesnek érzi magát. Honlapunk sok éve üzemel és a lehetőségekkel soha senki nem akart visszaélni. Erre kérünk Téged is.

Fontos újdonság, hogy honlapunk új verziója akadálymentes, így egyenlő hozzáférést biztosít a fogyatékkal élő embertársaink részére is, és az informatikai fejlődésekkel lépést tartva mobil készülékekre optimalizált nézettel is rendelkezik.

Úgy gondolom, hogy teljes részletességgel nem szabad és nem is lehet itt mindenről szólni. Fedezd fel magad mindazt, amiről szóltam és persze azt a sok más dolgot is, amiről nem!

Sikeres kalandozást kívánok mindehhez!

MRVT facebook oldala|MRVT youtube csatornája