Kedves Érdeklődő!

A Miskolci Rendvédelmi Technikum csak érettségivel rendelkező, 18. életévét betöltött diákok számára hirdet felételt nappal rendszerű (1, 1,5 és 2 tanéves) képzéseire. A rendvédelmi életpályára felkészítő technikus szintű Rendőr tiszthelyettes szakmai oktatással kapcsolatos információkat keresse a "Képzéseink/Alapképzések" menüpontok alatt. Az ehhez kapcsolódó felvételi egységcsomagok és tájékoztatók a "Felvételi/ Jelentkezési lapok, tájékoztatók" menüpont alatt találhatók.

A nappali rendszerű szakmai oktatás mellett, a Miskolci Rendvédelmi Technikum felnőttképzés keretében nappali rendszerű szakképzést és szaktanfolyamokat is indít.

Felnőttképzés keretében a rendőrjárőr képzésben a területi rendőri szervek által beiskolázott egyének vehetnek részt. A képzés célja, hogy a beiskolázott egyének rendőrjárőr szakképesítést szerezzenek.

A szaktanfolyamokat csak hivatásos állományú rendőrök részére hirdetjük meg, akiket a rendőri szervük iskoláz be a képzésekre. A szaktanfolyamok célja, hogy a rendőrség állományának tagjai a szaktanfolyamok révén, speciális, bizonyos beosztások betöltéséhez biztosít többlettudást (pl. körzeti megbízott szaktanfolyam) szerezzenek.

Az iskolarendszeren kívüli képzésekkel kapcsolatos információkat a "Képzéseink" menüpont alatt találhatja.

MRVT facebook oldala|MRVT youtube csatornája