Fõ tartalom

2017. június 14-én iskolánkon tartotta 2017. évi közgyűlését az Észak-magyarországi Rendészeti Tehetségsegítő Tanács (ÉReTT).

A rendezvényt megtisztelte Zsinka András BM Személyügyi helyettes államtitkár úr (tiszteletbeli elnők) képviseletében Dr. Horváth Ádám István főosztályvezető úr, aki a Tanács munkáját nagyra értékelve méltatta a tehetséggondozás, és kiemelten a rendészeti tehetségek támogatásának ügyét. A közgyűlésen az ÉReTT elnöke, Bagi István r. ezredes beszámolt a Tanács 2016/2017-es tanévi munkájáról, az elért eredményekről és a teljesített feladatokról.

A beszámolót követően Kormos Dénes úr a Kárpát-medencei Tehetségsegítő Tanácsok Kollégiumának elnöke a Kollégium gratulációját adta át a Tanács munkájáért, melyet speciálisan a rendészeti területen végez.

A rendezvényen Tóth Ilona titkár a Tanács előtt álló feladatokról és a folyamatban lévő pályázatokról tartott előadást.

A tehetségsegítés területén elért eredményeit és az általa alkalmazott módszereket mutatta be dr. Nyilas István r. fhdgy lőkiképző szaktanárunk "A belső motiváció rapid sikere a tehetséggondozásban" címmel.

A közgyűlés záró momentuma az ÉReTT díjak átadása volt. A Tanács három kategóriában hirdetett meg díjjelölési lehetőséget, és mindhárom kategóriában számos jelölt közül választotta ki a Tanács döntőbizottsága a nyerteseket. Tanintézetünkből két kategóriában részesültek a díjazásban:

Tehetségsegítő kategóriában Géczi Annamária tanárnő; Tehetség kategóriában Horváth Csaba második évfolyamos tanuló és Husi Gyula elsős tanuló vehette át a díjat és a vele járó ajándékutalványt Bagi István r. ezredes úrtól az ÉReTT elnökétől és Asztalos Zoltán r. alezredes úrtól a Magyar Rendvédelmi Kar általános elnökhelyettesétől.

ÉReTT díjak átadásaÉReTT díjak átadása

ÉReTT díjak átadásaÉReTT díjak átadása

Gratulálunk az elismerésben részesülteknek!