Fõ tartalom

szerda, 15 február 2023 13:17

Rendőrségi Állásbörze

Értékelés:
(0 szavazat)

2023. február 9-én iskolánk is részt vett az Országos Rendőr-főkapitányság által szervezett rendőrségi állásbörzén, amit a Rendőrségi Igazgatási Központban tartottak. A több száz látogatót a rendezvényen konkrét állásajánlatokkal, konzultációs lehetőséggel, fegyverzettechnikai, bűnügyi-technikai, valamint drón bemutatókkal, továbbá pódiumbeszélgetésekkel várták a szervezők.

Az iskolánkat Görcsös Andrea főelőadó, Zagyi Gábor r.törzszászlós és Kádas Evelin két tanéves-, Szabó József Richárd másfél tanéves képzésben résztvevő tanuló képviselte a rendezvényen.

Az állásbörze egész ideje alatt folyamatosan érkeztek az érdeklődő fiatalok hozzánk is. Nekik közvetlen beszélgetés formájában tudtuk bemutatni az iskolánkat és a technikus szintű rendőr tiszthelyettes képzést, tanulóink pedig beszámoltak személyes tapasztalataikról, az iskolai élményeikről, céljaikról.

Részt vettünk a pódiumbeszélgetésen is, ahol Görcsös Andrea főelőadó és Kádas Evelin tanuló képviselte a Miskolci Rendvédelmi Technikumot. A beszélgetés során lehetőséget kaptunk arra, hogy röviden ismertessük, milyen képzések folynak iskolánkban, milyen juttatásokban részesülnek a tanulóink a tanulmányaik ideje alatt. Evelin elmesélte, hogy miért választotta az iskolánkat, valamint azt, hogy milyen hosszútávú céljai vannak a Rendőrségnél.

Állásbörze Állásbörze Állásbörze Állásbörze

Megjelent: 233 alkalommal