Fõ tartalom

hétfő, 23 január 2023 08:59

Nyílt napot tartottunk

Értékelés:
(0 szavazat)

A 2022/23-as tanévben második alkalommal rendeztük meg iskolánk nyílt napját 2023. január 19-én.

Az esős időjárás ellenére ismét az ország több vármegyéjéből látogattak el hozzánk az érdeklődők. Érkeztek hozzánk Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Pest és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyéből is!

A látogatókat csoportokba szerveztük és iskolánk diákjainak a vezetésével járhatták be az MRVT speciális szakkabinetjeit és a lőterünket. Itt nem csupán a szakkabineteket nézhették meg az érdeklődők, hanem a rendőrség speciális szakterületeiből is ízelítőt kaphattak egy-egy szituációs bemutatón keresztül. A rendezvény egész ideje alatt lőfegyver, önvédelmi- és kényszerítőeszköz, valamint oktatási eszköz bemutatót tartottak oktatóink. Az informatika tanteremben ki lehetett próbálni a felvételi eljárás műveltségi vizsga kérdéseit, a tornacsarnokban pedig a fizikai alkalmassági vizsga egyes feladatait.

Az átriumban bemutatkozott és előadást tartott az Országos Rendőr-főkapitányság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség delegált képviselője is, valamint iskolánk Főelőadója tájékoztatást tartott a felvételi eljárás főbb tudnivalóiról.

Jelen voltak a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata, Bűnmegelőzési-, Közlekedésrendészeti-, Bűnügyi technikai Osztály munkatársai. A Terrorelhárítási Központ munkatársai bemutatásra elhozták a technikai eszközeiket és a speciális gépjárműjüket is.

Az alakuló téren a rossz időjárás miatt a bemutatók egy része ugyan elmaradt, de azért a tornacsarnokban a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és Rendészeti Igazgatóság kutyavezetői szolgálati kutyáikkal bemutattak néhány látványos taktikai elemet.

A látogatók visszajelzése alapján mindenki jól érezte magát nálunk, érdekes, informatív élménydús programokban volt részük.

Köszönjük valamennyi közreműködő Kollégának a segítségét! Remek nap volt!!!

Az érdeklődőknek külön köszönjük, hogy ellátogattak hozzánk! Bízunk abban, hogy a későbbiekben a felvételin is fogunk találkozni!

Várjuk a jelentkezési lapokat!!!

Nyílt napot tartottunkNyílt napot tartottunkNyílt napot tartottunkNyílt napot tartottunkNyílt napot tartottunkNyílt napot tartottunk

Megjelent: 824 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 26 január 2023 13:46