Fõ tartalom

péntek, 28 október 2022 12:01

„Szabad a pálya!” Pályaválasztási kiállítás – Miskolc

Értékelés:
(0 szavazat)

21. alkalommal rendezte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal a "Szabad a pálya!" elnevezésű pályaválasztási kiállítást, aminek idén a Miskolci Egyetem volt a helyszíne és ahová több száz diák látogatott el. Iskolánk, mint ahogy azt a korábbi években is tette nagy örömmel vett részt a rendezvényen, mert fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok elég korán megismerkedjenek a rendőri hivatással.

A standunknál az érdeklődőknek bemutattunk néhány eszközt és felszerelést, amit a rendőrség használ. Nagyon sok kérdést tettek fel nekünk a továbbtanulással kapcsolatban a 7-8. osztályos diákok, hogy melyik középiskolában tanuljanak tovább ahhoz, hogy később rendőrök lehessenek. Számukra a Rendészet és közszolgálat ágazati képzést folytató középiskolákat ajánlottuk. Az érettségi előtt állókat pedig tájékoztattuk a felvételi eljárás menetéről, az iskolánkban zajló képzéséről. A diákjaink beszámoltak nekik saját tapasztalataikról.

Pályaválasztási kiállítás – MiskolcPályaválasztási kiállítás – MiskolcPályaválasztási kiállítás – MiskolcPályaválasztási kiállítás – MiskolcPályaválasztási kiállítás – MiskolcPályaválasztási kiállítás – Miskolc

Aki lemaradt a kiállításról, de érdeklődik a rendőri hivatás iránt, azt várjuk 2022. november 11-én iskolánk Nyílt napján!

Megjelent: 669 alkalommal