Fõ tartalom

kedd, 02 augusztus 2022 16:29

Iskolaőr szaktanfolyami képzés

Írta: Juhászné Gazsi Melinda
Értékelés:
(0 szavazat)

A Miskolci Rendvédelmi Technikumban 2022. augusztus 1-jén 10:00 órától volt az Iskolaőr szaktanfolyami képzés megnyitó ünnepsége.

A képzés 31 fővel indult el, akik Borsod-Abaúj-Zemplén-, Szabolcs-Szatmár-Bereg -, Hajdú-Bihar és Heves megyéből érkeztek intézményünkbe.

Az ünnepség elöljárója Bagi István r. ezredes, iskolánk igazgatója volt. A megnyitón jelen volt Dr. Mecser Tamás r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese, dr. Hudák Zsolt r. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, és dr. Juhász Zoltán r. ezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője.

A megnyitó ünnepségen részt vettek még a képzést szervező megyei koordinátorok, külső oktatók, iskolánk szervezeti elem vezetői és a képzésben résztvevő oktatói.

Az iskolaőrök három modul tananyagában pedagógiai, gyermekpszichológiai, bűnmegelőzési, konfliktuskezelési és rendvédelmi felkészítésen sajátítják el a munkájukhoz szükséges tudást és kompetenciát, majd vizsgával zárul a képzésük.

Iskolaőr szaktanfolyami képzésIskolaőr szaktanfolyami képzésIskolaőr szaktanfolyami képzésIskolaőr szaktanfolyami képzés

Megjelent: 343 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 02 augusztus 2022 17:58