Fõ tartalom

péntek, 22 július 2022 12:19

FOOD tapasztalatcsere Kolozsváron

Írta: Juhászné Gazsi Melinda
Értékelés:
(0 szavazat)

Az Erasmus+ FOOD Az élelmezés optimalizálása szervezés és digitalizálás révén: a minőségbiztosítás fenntartható javítása a rendőrképzésben projekt első miskolci transznacionális találkozója után a következő állomás az első „Job Shadowing”, azaz munkahelyi megfigyelés, munkahelyi tapasztalatcsere, szakmai látogatás volt. Iskolánk tanulói étkeztetéssel és pályázattal kapcsolatos szakmai küldöttsége nyolc fővel utazott Kolozsvárra a "Septimiu Muresan" Rendőrképző Iskolába 2022. június 28-július 1. között.

A magyar partnerek megismerkedtek a kolozsvári rendőr iskola adottságaival és sajátosságaival, megfigyelték munka közben a tanulók étkeztetésével foglalkozó szervezeti egységeket, személyeket és feladatokat. Tanulmányozták az intézményen belüli kommunikáció módját és hogy ezen a táplálkozással összefüggő részfeladatok összessége hogyan befolyásolja a tanulók tanulási tevékenységeit, és hogy ezek hogyan kapcsolódnak az iskolai étkezésben részesülő diákok és munkatársak igényeihez.

A SAPSM és az MRVT táplálkozási szakemberei elemezték és megvitatták a közös alapelveket, hogy mely menütervezést lehet megvalósítani, és mini táplálkozási módszertani kiadványt dolgoznak ki az iskolai tanulók étkeztetésében részt vevő személyzet alkalmazására. A két iskola rendőrségi informatikai szakemberei elemezték az iFood szoftver közös követelményeit és alkalmazás lehetőségeit, amely napi menütervezésre és alapanyag készletgazdálkodásra jön létre.

tapasztalatcsere Kolozsvárontapasztalatcsere Kolozsvárontapasztalatcsere Kolozsvárontapasztalatcsere Kolozsváron

Megjelent: 291 alkalommal