Fõ tartalom

szerda, 22 június 2022 13:07

Idén is ÉReTT tehetség

Írta: Juhászné Gazsi Melinda
Értékelés:
(0 szavazat)

A hagyományoknak megfelelően ez évben is megrendezésre került a tanév végéhez közeledve az Észak-magyarországi Rendészeti Tehetségsegítő Tanács (továbbiakban: ÉReTT) szakmai fóruma, melynek kiemelt eseménye volt szokás szerint az elismerések átadása is.

A rendezvény ezúttal az ÉReTT és a Miskolci Rendvédelmi Technikum közös szervezésében a Borsod- Abaúj- Zemplén megyei közgyűlés dísztermében kerülhetett lebonyolításra.

A közgyűlés elnöke, Bánné dr. Gál Boglárka nem csupán az impozáns helyszínt biztosította, de köszöntő beszédében is hitet tett a tehetséggondozás melletti kiállásáról.

A fórum első részében a Borsod- Abaúj- Zemplén, a Szabolcs- Szatmár- Bereg, és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, mint az ÉReTT tagszervezetei tartottak tájékoztatót a főkapitányságok tehetséggondozó tevékenységéről, az oktatási intézmények tanulói számára nyújtott, illetve a jövőben hasznosítható tehetséggondozó együttműködés területeiről.

A fórum második részében az ÉReTT elismeréseit vehették át a tehetséggondozásban hosszú időn át kiemelkedő munkát végzett kollégák, a középfokú oktatási intézmények ajánlásai alapján tehetség ígéretnek jelöltek legjobbjai, és ugyanezen iskolák, valamint a rendvédelmi technikum kimagasló eredményt elért tehetségei.

Iskolánk részéről tehetségdíjban részesült Horváth Vivien és Orosz Dávid László tanuló.

Ugyancsak itt került átadásra az ÉReTT „Mutasd meg magad!” portfólió pályázatának első öt helyezettje is, köztük Fodor Fiorella Ilona, iskolánk tanulója.

Gratulálunk a díjazottaknak az elért sikerekhez, és kívánjuk, hogy tehetségük a jövőben is számos szakmai sikerrel párosuljon.

Idén is ÉReTT tehetségIdén is ÉReTT tehetségIdén is ÉReTT tehetségIdén is ÉReTT tehetségIdén is ÉReTT tehetségIdén is ÉReTT tehetségIdén is ÉReTT tehetségIdén is ÉReTT tehetségIdén is ÉReTT tehetségIdén is ÉReTT tehetségIdén is ÉReTT tehetségIdén is ÉReTT tehetség

Sajtó megjelenés:

boon.hu: Meg-ÉReTT elismerés

Megjelent: 322 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 22 június 2022 14:06