Fõ tartalom

szerda, 22 június 2022 12:52

Tanévzárás kötetlenül

Írta: dr. Balázs Szonja
Értékelés:
(0 szavazat)

Az idén a korábbi évekhez képest kicsit korábban került sor az első félév zárásának is tekinthető TINTA napra. 2022. június 10-én volt alkalma az iskola személyi állományának kicsit lazítani és eltérni a hétköznapok szigorú munkarendjétől.

Néhány szervezeti elem már a reggelit is a szabad ég alatt készítette és fogyasztotta el, gondoskodva a kellemes napindításról.

A nap során igyekeztünk sport és kulturális programokkal színesíteni a rendelkezésre álló időt. A kollégák megtekinthették az Iskolatörténeti Kiállítást, a pince lőtéren a Szakmai Ismereti Szakcsoport lőkiképzőinek instruálása alapján pedig légpuska lövészet került megtartásra. Az érdeklődők számára a Haza-Húzó Íjász SE tartott bemutatót az íjászatról, illetve kipróbálási lehetőséget is biztosítottak a megjelentek számára. Ezeken kívül strandröplabda, asztalitenisz és kispályás labdarúgás területén mérkőzhettek meg a lelkes és céltudatos kollégák.

A korábbi évekhez képest egy új játék, a pétanque is felkerült a sportprogramok listájára, mely nagy sikert aratott mind a játék résztvevői, mind a szurkolók körében.

Az ebédet a konyhai dolgozók áldozatos munkájának köszönhetően most közösen fogyaszthattuk el a tanulói étkezdében, melyet Bagi István r. ezredes, igazgató úr rövid, tanévzáró beszéde előzött meg.

Tanévzárás kötetlenülTanévzárás kötetlenülTanévzárás kötetlenülTanévzárás kötetlenülTanévzárás kötetlenülTanévzárás kötetlenülTanévzárás kötetlenül

Megjelent: 425 alkalommal