Fõ tartalom

péntek, 10 június 2022 07:34

2021/2022. tanévi IV. korcsoportos összevont labdajátékok

Írta: Kerekesné Gerőcs Andrea
Értékelés:
(0 szavazat)

A múlt hét csütörtöktől vasárnapig iskolánk ismét egy nagyszabású verseny helyszíne volt: A Magyar Diáksport megbízásából Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület, valamint a Miskolc Városi Diáksport Szövetség szervezésében három labdajáték Diákolimpia Országos Döntőjét tartották megyénkben.

Ez a verseny a vírushelyzet miatt 2019-től húzódott, így két elhalasztott év után végre megrendezésre került. A 48 csapat 8-8 leány és fiú versenyzője hat helyszínen küzdött a diákolimpia bajnoki címéért kosárlabda, kézilabda és röplabda sportágakban.

A helyszínek a Generali Aréna (kosárlabda), Herman Ottó Gimnázium (fiú kézilabda), Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és a Miskolci Egyetem Körcsarnok (röplabda), a Miskolci Rendvédelmi Technikum pedig a leány kézilabda mérkőzéseknek adott otthont.

Iskolánk négy napon keresztül 520 fő elhelyezéséről, étkeztetéséről gondoskodott.

2021/2022. tanévi IV. korcsoportos összevont labdajátékok2021/2022. tanévi IV. korcsoportos összevont labdajátékok2021/2022. tanévi IV. korcsoportos összevont labdajátékok2021/2022. tanévi IV. korcsoportos összevont labdajátékok

Ennyi év kihagyás után nem volt könnyű ekkora létszámnak megfelelni, többször több területen kellett improvizálni. Hálás köszönet mindenkinek, aki részt vett az előkészületekben különösképpen a takarítói illetve a konyhai dolgozók emberfeletti lelkiismeretes munkájáért.

A rengeteg pozitív visszajelzés alapján megérte a sok fáradtságos munka és méltán lehetünk büszkék magunkra.

További információk és versenyeredmények ezeken a linkeken tekinthetők meg:

Megjelent: 236 alkalommal