Fõ tartalom

péntek, 13 május 2022 18:03

Osztálykirándulás Miskolcon

Írta: Bánszkiné Görcsös Andrea
Értékelés:
(1 szavazat)

A Békéscsabai Szent-Györgyi Albert Technikum 10. évfolyamos rendészeti és közszolgálati ágazati képzésben résztvevő diákok idén minket választott kirándulásuk helyszínéül.

A kétnapos osztálykirándulás célja kettős volt. Részben azért választották Miskolcot, hogy megismerjék az iskolánkban folyó rendőr tiszthelyettes képzést, valamint a nem mindennapi élményeket nyújtó környékbeli nevezetességekben gyönyörködjenek. A diákok ízelítőt kaptak abból, hogy zajlik az MRVT szakmai oktatása, kipróbálhatták a csapatszolgálati képzés során használt eszközöket, bemutattuk nekik a bűnügyi-, és határrendészeti szaktantermünket. Felmérhették erőnlétüket a fizikai felvételi feladatainak végrehajtásával, valamint oktatóink megmutattak néhány önvédelmi technikát. A tanulók megismerhették a rendőrségnél használatos fegyvereket és végül egy kis szituációs feladatot is kaptak. A kirándulás második napját egy Lillafüredi túrával és egy kellemes ebéddel zárták.

Köszönjük, hogy minket választottak!

 Osztálykirándulás Miskolcon

Osztálykirándulás MiskolconOsztálykirándulás MiskolconOsztálykirándulás MiskolconOsztálykirándulás MiskolconOsztálykirándulás MiskolconOsztálykirándulás MiskolconOsztálykirándulás MiskolconIMG 9070Osztálykirándulás MiskolconOsztálykirándulás MiskolconOsztálykirándulás MiskolconOsztálykirándulás MiskolconOsztálykirándulás MiskolconOsztálykirándulás MiskolconOsztálykirándulás Miskolcon

Megjelent: 266 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 13 május 2022 18:32