Fõ tartalom

péntek, 06 május 2022 14:13

Na, ki a mester?

Írta: Vascsák Róbert
Értékelés:
(0 szavazat)

2022. május 04 –én rendezte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a „Kerékpáros Iskola Kupa” és a „Ki a mester két keréken” elnevezésű közlekedési verseny megyei döntőjét, melynek a Miskolci Rendvédelmi Technikum adott otthont.

A versenyre megyénk rendőrkapitányságai 4-4 fő diákot nevezhettek a már korábban kiírt versenyre.

A versenyzőket Bagi István r. ezredes igazgató, a verseny házigazdája köszöntötte felhívva a figyelmet a kerékpárral való szabályos közlekedés fontosságára, napjaink forgalmi viszonyai között.

A verseny során kerékpáros KRESZ elméleti, majd ügyességi akadálypályán és végül szabályossági gyakorlati pályán kellett teljesíteniük a résztvevő diákoknak.

Az összesített eredmények alapján Mészáros Mannassé Gergő (Kazincbarcika) és Klima Lea (Encs) végeztek az első helyen így részt vesznek az országos megmérettetésen.

Kerékpáros Iskola KupaKerékpáros Iskola KupaKerékpáros Iskola KupaKerékpáros Iskola KupaKerékpáros Iskola KupaKerékpáros Iskola KupaKerékpáros Iskola KupaKerékpáros Iskola KupaKerékpáros Iskola KupaKerékpáros Iskola Kupa

A díjátadó ünnepségen Szerencsi Árpád r. alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság mb. rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese köszöntötte a versenyzőket és gratulációja mellett átadta a résztvevőknek az emlékérmeket valamint a helyezést elérőknek a díjakat.

A BAZ Megyei Baleset-megelőzési Bizottság részéről köszönetüket fejezték ki a Miskolci Rendvédelmi Technikum irányába a verseny lebonyolításában nyújtott nagyarányú segítségért.

Megjelent: 259 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 06 május 2022 14:22