Fõ tartalom

kedd, 18 január 2022 10:36

KIRÁLYkék – Hadi Melinda

Írta: Rák László
Értékelés:
(2 szavazat)
Iskolánk nagy hangsúlyt fektet a sportra és az egészséges életmódra, ezért különösen büszkék vagyunk, ha valamelyik tanulónk kiemelkedő teljesítményt nyújt ezen a területen. A sportegyesületünk az éven is díjazta azokat a sportolókat, akik kiemelkedőt alkottak az elmúlt évben. Iskolánk legjobb női sportolója a 2021-es évben Hadi Melinda, a 102. osztály tanulója volt.
A sportegyesületi évzáró vacsora alkalmával elmondta, hogy a sport iránti szeretete és elkötelezettsége már gyermekkorban megkezdődött, hamar bebizonyította, hogy kitartó és lelkes, hiszen már akkor kiváló eredményeket ért el. Számos kiemelkedő sportteljesítményével bizonyítja, hogy az ember megfelelő motivációval, kitartó munkával, a sport iránti szeretetével, akaraterővel és teljesítményvággyal elérheti azt a célt, amit kitűzött maga elé. Igyekszik mindig a legjobb teljesítményt kihozni magából, és ez csak úgy lehetséges, ha elkötelezett az iránt, amit szeret.
 
Régi álma, hogy rendőr lehessen, ezért középiskolai tanulmányait az MSZC Szemere Bertalan Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban rendészeti ügyintéző szakon végezte. Ezután a Miskolci Rendvédelmi Technikumba jelentkezett, ahol sikeres felvételi vizsgát követően megkezdte tanulmányait.
 
A sport minden szabadidejét leköti, az iskola mellett kézilabdázik (már közel 13 éve), 6 éve igazoltan a Mezőkeresztes VSE klubnál és mellette versenyszerűen sportlövészettel foglalkozik, a Sólyom Lövész Egylet tagja immár 3 éve.
Iskolánk legjobb női sportolója a 2021-es évben Hadi MelindaIskolánk legjobb női sportolója a 2021-es évben Hadi MelindaIskolánk legjobb női sportolója a 2021-es évben Hadi Melinda
 
Ezen a területen is kiemelkedő eredményeket ért el (Target Sprint sportágban Országos versenyen 2. és 3. hely - Női felnőtt -, Ifjúsági  korcsoportokban, szombathelyi pontlövészet országos versenyen 13.hely.)
 
Eredményei az MRVT tanulójaként:
 
  • BM Országos Atlétika Bajnokság 400 m síkfutáson 1. helyezés (1 perc 19 másodperc)
  • BM Országos Atlétika Bajnokság 4x200m-es váltófutás tagjaként 1. helyezés
  • házi földharc versenyen a saját súlycsoportjában 1. helyezés
 
A sport az, ami megnyugtatja, erőt ad, az élete részévé vált és minden diáktársát ösztönzi az egészséges életmódra. 
 
Későbbi tervei között szerepel az, hogy végzését követően a Készenléti Rendőrségnél dolgozzon. Az MRVT SE évzáró rendezvényén vehette át a legjobb női sportolónak járó emlékplakettet.
 
További sok sikert kívánunk neki!
 
Rák László MRVT SE elnök
Megjelent: 1603 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 02 február 2022 15:16