Fõ tartalom

kedd, 16 november 2021 14:11

Oktatóink sikere

Írta: Papp Orsolya
Értékelés:
(1 szavazat)

2021. november 12-én pénteken, 9-12 óra között Budapesten, az Országos Rendőr-főkapitányság épületében, "Az X, Y és Z generáció jellemzőinek, tanulási stílusainak, stratégiáinak, információs műveltségének vizsgálata, adekvát tanulási környezet, generáció-specifikus oktatásmódszertan implementálása, különös tekintettel a rendészeti oktatási rendszerre" ­ projekt zárórendezvényének keretében került sor a Belügyi Tudományos Tanács "Digitális oktatás a rendvédelmi képzésben" c. pályázatának eredményhirdetésére.

Az Alapozó Ismereti szakcsoport oktatói, Papp Orsolya r. alezredes és Dr. Nagy Ákos c. r. alezredes közös pályaművet nyújtottak be "Lopni is tudni kell" címmel. Munkájukat a bíráló bizottság I helyezett díjjal ismerte el. Az elismerő okleveleket a rendezvény keretében a helyszínen vették át.

A rendezvény hybrid formában került megrendezésre, így iskolánk dolgozói a parancsnoki épület Nagytanács termében online nyomon követhették az eseményeket, így a díjátadást is.

A képen az első és harmadik díjas pályaművek alkotói láthatók (oktatóink egyenruhában), a második helyezett személyesen nem jelent meg.

„Digitális oktatás a rendvédelmi képzésben” pályázat eredményhirdetése„Digitális oktatás a rendvédelmi képzésben” pályázat eredményhirdetése

2021. november 18-án a Belügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közös rendezésében megtartott rendezvényen vettek rész iskolánk képviselői, melyen "A versenyképes közszolgálat személyzeti utánpótlásának stratégiai támogatása" című projekt keretében a rendészeti pályaorientációs szakterületen megvalósult fejlesztések, továbbá az egyetem rendészeti képzései is bemutatásra kerültek. A szakmai nap félidejében lehetősége volt Papp Orsolya r. alezredes és dr. Nagy Ákos r. alezredes kollégáknak bemutatni a Belügyi Tudományos Tanács "Digitális oktatás a rendvédelmi képzésben" c. pályázatán első helyezést elérő pályaművüket, mely nagy tetszést aratott újszerűségével és komplexitásával.

A délutáni programpontok között pódiumbeszélgetés és műhelybeszélgetések történtek, melyen lehetőség volt arra, hogy a rendészeti pályaorientációs képzésben érintett oktatási intézmények vezetői és képviselői, az egyetem oktatói és a szakértők megosszák egymással gondolataikat a rendészeti képzések előtt álló kihívásokról. A pódiumbeszélgetésen az oktatási igazgató-helyettesünk Lövei László r. ezredes válaszolt a rendőr tiszthelyettesi szakképzésre vonatkozó kérdésekre.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem sajtóanyagát alábbiakban olvashatjátok:

Műhelybeszélgetések a rendészeti pályaorientációs képzésekről

Megjelent: 574 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 16 december 2021 15:18