Fõ tartalom

szerda, 02 február 2022 15:06

Tele életerővel, akarattal és jó kedvvel, ezek jellemezik mindig. Az interjú alatt is ilyen volt és mindjárt az elején nagy elánnal kezdte mesélni a sport hatását az életére. Tanulmányok, sport, elhivatottság, Szokolai Dáriusz tanuló mindhárom téren példaképként állítható diáktársai elé. Beszélgetésünk apropóját az adta, hogy Dáriusz lett 2021 évben az év legjobb férfi sportolója, melynek elismeréseként, a hagyományosan decemberben megtartott ünnepélyes sportegyesületi rendezvényen emlékplakettet vehetett át. Ezért kértem meséljen magáról, a sporttal való viszonyáról, a nehézségekről és szépségekről, amiket sportolóként átélt.

szerda, 22 december 2021 12:18

2021. december 15-én délután tartotta az immár hagyománnyá avanzsálódott évzáró díjátadó ünnepségét a Szolnoki Sportcentrum–Sportiskola. Az ezúttal a B. Nagy Pál Sportcsarnokban lebonyolított rendezvényen a szervezők a sportoló fiatalokat, az edzőiket, valamint a szakosztályok vezetőit látták vendégül.

péntek, 17 december 2021 09:12

Iskolánk Diákönkormányzata idén részt vett a „Cipősdoboz” karácsonyi adománygyűjtő akcióban. A Baptista Szeretetszolgálatnak szállítottuk ki december 14-én az összegyűjtött ajándékokkal teli dobozokat. Ezúton szeretne a Diákönkormányzat köszönetet mondani mindazoknak, akik játékszerekkel, ruhaneműkkel hozzájárultak az akcióhoz. Ajándékainkat a szeretetszolgálat továbbítja és osztja szét szegény sorsú családok gyermekei között.